02 februari 2019

Workshop: Bewust van je energiehuishouding. Is jouw energie in balans?

Workshop: Bewust van je energiehuishouding. Is jouw energie in balans?

Ren je altijd maar door, je “moetjes” achterna? Is rusten niet aan jou besteed? Wil jij ook zo graag bewijzen dat je het allemaal kan, het liefst van al zonder hulp van buitenaf? Kan je nog genieten van eenvoudige dingen?

Ben je vaak moe? Slaap je slecht? Krijg je signalen van je lichaam, zoals hoofdpijn, gespannen schouders, hartkloppingen, …?


Tijd om je energiebalans onder de loep te nemen.


In deze workshop word je jezelf bewust van jouw energiegevers en energiezuigers, wat bezorgt je energie en waar zitten je energielekken? Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke “energie-rekening”, positieve en negatieve energie, en krijgt handvaten aangereikt om niet zozeer je tijd maar wel je energie beter te gaan beheren.


Verantwoordelijk zijn voor en bewust zijn van je eigen energiehuishouding betekent dat je onder meer inzicht krijgt in je behoefte aan rust en ontspanning.

Tijdens deze workshop zijn de ezels onze leermeesters in de verdwenen “kunst van het niets doen”. We checken in op “ezelfrequentie” en worden meegezogen in de weidse, meditatieve bewustzijnstoestand die voor ezels zo natuurlijk is. Een ezel-ervaring die je nog lang zal bij blijven. 

Wanneer: 

Zaterdag 02/02 10H30-13H00

Of

Donderdag 14/02 10H30 – 13H00


Deelnameprijs: 60 euro: cursusmateriaal, thee, water, gezonde koek of fruit inbegrepen. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x